Norev 519548 Renault Reinastella RM2 Rood

  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
  • Klik om te vergroten
Norev 519548 Renault Reinastella RM2 Rood

Tap for gallery

€34.95


Product Informatie
Specification

Norev Renault Reinastella RM2 Rood Zwart

Schaal 1:43 oldtimer modelauto

De Renault Reinastella is een auto die door de Franse autofabrikant Renault . Het origineel Reinastella was een luxe-klasse auto geproduceerd tussen 1929 en 1933.

De auto werd onthuld op de 1928 Paris Motor Show als de Renault Renahuit. Het origineel Reinastella was de eerste van Renault Stella serie, high-end luxe auto's die bestemd zijn om te concurreren met de hedendaagse marques zoals Hispano-Suiza , Rolls-Royse , Daimler , Packard , en LaSalle . De Stellas of Grote Renaults, werden gemerkt met een ster vastgeklonken aan de radiator grille boven het beroemde Renault ruit.

De Reinastella was, op 5,3 meter (17 voet) lang en 2 meter (zes voet) breed, de grootste auto ooit geproduceerd door Renault op zijn markt debuut. Het woog ongeveer 2,5 ton en was de eerste Renault worden uitgerust met een 7,1 liter, 8- cilinder motor , levert een topsnelheid van 140 km / h (87 mph). Het was ook de eerste Renault haar radiator te hebben geplaatst voorafgaand aan de motor, leidt de weg voor alle toekomstige Renaults.

Product Code519548
FabrikantNorev
Voorraadniveau1
ConditionNew
Gewicht0.9kg

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

eCommerce by CubeCart